Deces accidental la Săpânţa

0
486

Luni, 2 noiembrie, ora 13.23, un bărbat, de 36 de ani, din Săpânţa a condus un tractor, ce tracta o tileagă încărcată cu material lemnos, pe o uliţă situată în extravilanul comunei, la o distanţă de aproximativ 3 km de DN 19. Pe încărcătură se afla un tânăr, de 29 de ani, din aceeaşi localitate, care şi-a pierdut echilibrul, a căzut şi s-a rostogolit sub atelaj. În urma leziunilor suferite, tânărul a decedat.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul care a condus tractorul nu deţine permis pentru nici o categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă.

În satul Dumbrava, o bicicletă furată a fost recuperată de poliţişti

În data de 18 octombrie, un bărbat, din satul Dumbrava, a sesizat poliţia că i-a fost furată bicicleta. El a declarat că, în noaptea anterioară persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale şi i-au sustras bicicleta. Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei. Bicicleta a fost recuperată şi restituită proprietarului.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.