Identificat la scurt timp după ce a intrat prin efracţie într-un imobil

0
442

Spiritul civic de care a dat dovadă un cetăţean, care a observat şi a sesizat poliţia că un bărbat a pătruns într-un imobil cu intenţia de a sustrage bunuri, a dus la identificarea şi prinderea, în scurt timp, a acestuia.
Luni noaptea, la ora 23.46, un băimărean a sesizat poliţia că un bărbat a forţat geamul şi a pătruns într-un apartament, situat la parter, pe strada Aleea Mărăşti.
La scurt timp de la sesizare, în apropierea locului indicat, poliţiştii au identificat un băimărean, în vârstă de 49 de ani, cu antecedente penale, bănuit de comiterea faptei. În urma controlului corporal efectuat, poliţiştii au găsit asupra lui obiecte pe care le-a folosit la comiterea faptei.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.
Poliţiştii încurajează cetăţenii să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 ori de câte ori consideră că este pusă în pericol atât siguranţa persoanelor, cât şi a bunurilor acestora. A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când cineva sau ceva ţi se pare suspect contribuie la prinderea şi identificarea, în scurt timp, a celor care încearcă să comită activităţi infracţionale.

10 persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii

Luni, 9 noiembrie, poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţe Bistriţa-Năsăud şi Maramureş au efectuat 15 percheziţii, la persoane bănuite de contrabandă.
Poliţiştii au ridicat 1.270 de litri de alcool etilic, 60,5 litri de alcool dublu rafinat, 75 de litri de motorină, peste 38.000 de ţigarete, 46.615 lei, 5.950 de euro, precum şi 622 de petarde. În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub diferite participaţii, care au fost prezentate magistraţilor, ieri, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.