„Cupa solidarităţii la fotbal în sală”, organizată de TSD Maramureş

0
494

Sîmbătă, 7 noiembrie, în Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei, Tineretul Social Democrat Sighet a organizat „Cupa solidarităţii la fotbal în sală”. Evenimentul a fost susţinut de preşedintele PSD Sighetu Marmaţiei, Sorin Vlaşin, coorganizator al acţiunii, iar invitat special a fost preşedintele TSD Maramureş, Cosmin Butuza.
La începutul fiecărui meci, jucătorii au ţinut un moment de reculegere pentru victimele care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului incendiu din clubul Colectiv, din capitală. Totodată, în semn de respect faţă de cei care au pierdut oameni dragi şi prieteni în acea fatidică noapte de 30 octombrie, precum şi pentru cei care s-au stins în aceste zile, toţi participanţii la ”Cupa solidarităţii la fotbal în sală” purtînd banderole negre. După desfăşurarea tuturor meciurilor, pe locul I s-a clasat TSD Strâmtura, locul II a revenit Ligii Studenţilor Social Democraţi, iar pe locul III au urcat organizatorii evenimentului, respectiv TSD Sighetu Marmaţiei.
Preşedintele TSD Maramureş, Cosmin Butuza a dorit să mulţumească colegilor săi din Sighet pentru faptul că au înţeles că, în aceste momente grele pentru ţară, trebuie să fie solidari cu victimele din Colectiv şi înţeleg şi respectă durerea celor care se roagă, acum, la o minune. „Le mulţumesc colegilor de la TSD Sighetu Marmaţiei pentru modul profesionist în care au organizat acest eveniment şi pentru felul în care au înţeles să fie solidari cu victimele de la Colectiv. A fost prima acţiune în care toţi participanţii au purtat banderole negre sau însemne de doliu şi, înaintea fiecărui meci, am ţinut un moment de reculegere pentru cei care şi-au pierdut viaţa în Colectiv. Pentru răniţii aflaţi încă în stare critică înălţăm o rugăciune spre Cer şi ne rugăm, alături de familii şi prieteni, pentru ca nicio viaţă să nu mai fie oferită ca tribut morţii necruţătoare. Doresc să îi mulţumesc pentru implicare şi preşedintelui PSD Sighetu Marmaţiei, Sorin Vlaşin, fiindcă a susţinut tineretul social-democrat din Sighet, ca de fiecare dată, iar această ”Cupă a solidarităţii la fotbal în sală” a fost un eveniment reuşit, unde s-au regăsit organizaţii TSD din mai multe localităţi ale judeţului. Suntem cu sufletul alături de cei care suferă şi ne rugăm pentru însănătoşirea tuturor răniţilor aflaţi în spitalele din capitală sau din străinătate, iar celor care au pierdut deja pe cineva apropiat în acel incendiu, le transmitem cele mai sincere condoleanţe”, a declarat preşedintele TSD Sighetu Marmaţiei, Cosmin Butuza.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.