În Baia Sprie un bărbat este cercetat pentru furt din locuinţă

0
512

La data de 8 septembrie a.c., un bărbat, domiciliat în Baia Sprie, a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de furt. El a declarat că persoane necunoscute au forţat uşa de acces în locuinţă şi au pătruns în interior, de unde au sustras suma de 730 euro. Verificările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au dus la identificarea unui bărbat, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Un an de închisoare, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Luni, 16 noiembrie, poliţiştii din Bogdan Vodă au identificat un bărbat, de 52 de ani, din Poienile Izei, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate. Pe numele lui, Judecătoria Dragomireşti a emis mandat de executare a pedepsei de un an închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, cu o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita prevăzută de lege.
Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Baia Mare, unde îşi va executa pedeapsa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.