Explozie la societatea Plimob

0
656

Miercuri, 18 noiembrie, în jurul orei 15, la societatea Plimob din Sighetu Marmaţiei au avut loc o explozie şi un incendiu.
Explozia s-a declanşat într-un buncăr folosit pentru strângerea prafului de lemn. Evenimentele s-au soldat cu trei victime: o persoană a suferit arsuri pe 12% din suprafaţa corpului (pe membrele superioare, gât şi faţă), fiind trimisă pentru evaluare şi tratament la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, iar alte două persoane au suferit uşoare intoxicaţii cu fum, fiind reţinute la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru câteva zeci de minute, timp în care li s-a administrat oxigen. Doctorii sunt foarte optimişti în toate cele trei cazuri.
Prefectul judeţului Maramureş, ing. Anton Rohian, s-a deplasat miercuri după-amiază la fabrica de mobilă, precum şi la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, urmând ca în cursul zilei de azi să viziteze victima internată în Baia Mare. „Situaţia este sub control la Plimob. Am o mare admiraţie pentru această fabrică, cred că totul a fost un incident nefericit. Cele trei victime se află pe mâini bune la spital. Mă doare ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat prefectul Anton Rohian.
Instituţiile abilitate au început de ieri verificări la societatea Plimob, pentru a determina cauzele exploziei şi ale incendiului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.