EHF Champions League. Fleury Loiret, primul adversar al HCM-lui în grupa principală 1

0
417

Campioana Franţei, Fleury Loiret Handball, este primul adversar pe care HCM Baia Mare îl va întîlni în Grupa 1 principală din EHF Champions League. Meciul se va juca în sala sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare şi va fi programat între 8 şi 10 ianuarie, atunci cînd se vor disputa partidele din prima etapă.
Fleury Loiret Handball a acumulat cinci puncte şi este pe locul 3 în Grupa B, dar mai are de disputat o partidă, restanţă care se va juca în 6 ianuarie, în compania Thuringer HC. Echipa antrenată de Frederic Bougeant are în palmaresul acestui sezon de Liga Campionilor trei meciuri terminate la egalitate (27-27 la Thuringer HC, 28-28 cu FTC-Rail Cargo Hungaria şi 20-20 la HC Podravka Vegeta), o victorie (19-17 cu HC Podravka Vegeta) şi o înfrîngere (23-36 la FTC-Rail Cargo Hungaria). Aşadar, deocamdată franţuzoaicele duc cu ele în grupele principale 2 puncte. În retur, vicecampioana României va întîlni campioana Franţei în deplasare, în etapa 4 (12-14 februarie).
În a doua etapă din grupele principale (15-17 ianuarie), băimărencele îşi vor măsura forţele cu Thuringer HC, adversar pe care HCM-ul îl va întîlni în deplasare. Cu un meci mai puţin disputat, campioana Germaniei a acumulat cinci puncte în Grupa B, avînd două victorii la activ (27-21 la HC Podravka Vegeta şi 29-19 cu aceeaşi echipă, dar pe propriul teren), plus un egal (la 27 cu campioana Franţei). Prin urmare, hand­balistele lui Herbert Muller au asigurat deocamdată un punct pentru grupele principale. Thuringer HC va veni în Baia Mare pentru confruntarea din retur în etapa 5 (19-21 februarie).
Al treilea adversar al băimărencelor în Grupa 1 principală este FTC-Rail Cargo Hungaria. Prima confruntare între cele două adversare este prilejuită de a treia etapă (5-7 februarie), în Baia Mare. Returul se va consuma în ultima etapă (26-28 februarie). 11 puncte a adunat campioana Ungariei în Grupa B, repurtînd victorii împotriva celor de la HC Podravka Vegeta (28-16, 27-24), Thuringer HC (30-27, 32-28) şi Fleury Loiret Handball (36-23). Handbalistele antrenate de Gabor Elek au bifat şi un egal, cu campioana Franţei, la 28. Şapte puncte duce cu ea în Grupa 1 principală echipa din Ungaria.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.