Liga a III-a. Seria a V-a. ACS Fotbal Comuna Recea, tur excelent de campionat

0
325

ACS Fotbal Comuna Recea, grupare nou promovată în Liga a III-a, a avut un tur excelent de campionat, la finalul căruia a terminat prima parte a sezonului pe locul şase, o poziţie mai mult decît mulţumitoare, avînd în vedere investiţiile făcute de alte colege de serie şi obiectivele propuse de acestea.
Cu un nou tehnician instalat pe bancă după realizarea promovării, în persoana lui Romulus Buia, secondat de Ovidiu Mic, micuţa echipă din Recea a demonstrat că rezultatele pot să apară şi cu investiţii mici, dar cu multă muncă şi ambiţie din partea ju­că­torilor, care nu prea aveau experienţă la acest nivel, cu excepţia a patru sau cinci jucători. Cu sprijinul pri­măriei conduse de Octavian Pavel şi a anumitor persoane binevoitoare din comună, formaţia de pe poziţia a şasea a emis pretenţii şi a pus probleme la fiecare joc din turul campionatului, singurul meci în care a pierdut la mai mult de un gol fiind cel de la Luceafărul Oradea. În rest, ACS Fotbal Comuna Recea a cunoscut eşecul la limită, în multe dintre meciuri meritînd să obţină cel puţin un punct. Putem spune cu certitudine că ACS Fotbal Comuna Recea s-a descurcat cel mai bine dintre formaţiile nou promovate, cu excepţia grupării Luceafărul Oradea, ce are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, cu jucători cu mare experienţă şi cu salarii de nivelul eşalonului secund. Din aceste perspective putem afirma că elevii lui Romulus Buia şi Ovidiu Mic au avut un tur perfect, cu un loc 6 nesperat, rezultate care trebuie confirmate şi în returul campionatului.

Tur de campionat ACS Fotbal Comuna Recea

Acasă: 1-0 cu CS Oşorhei, 5-0 cu FC Zalău; 2-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc; 2-1 cu Unirea Dej; 4-1 cu Luceafărul Bălan; 4-2 cu Sănătatea Cluj-Napoca • Deplasare: 4-3 cu Industria Galda de Jos; 1-2 cu CSM Avântul Reghin; 2-3 cu CSM Sighetu Marmaţiei; 1-2 cu Unirea Jucu; 0-2 cu Luceafărul Oradea; 2-3 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc; 0-0 cu CS Iernut. 7 victorii a repurtat ACS Fotbal Comuna Re­cea în turul campionatului (şase acasă şi una în deplasare), un meci l-a terminat la egalitate (0-0 la Iernut) şi a suferit cinci înfrîngeri, toate în deplasare. 22 de puncte a adunat, avînd un golaveraj de 28-20 şi +4 în clasamentul adevărului. Şi după o jumătate de sezon de excepţie, ACS Fotbal Comuna Recea va încheia parcursul favorabil sîmbătă, cînd este programat banchetul finalului de an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.