Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă

0
510

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, au efectuat 10 percheziţii, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la persoane bănuite de contrabandă. În urma percheziţiilor, poliţiş­tii au ridicat 18.960 de ţigarete, o armă cu aer comprimat şi 14.370 de lei.
Percheziţiile au vizat 10 persoane, bănuite că, în perioada septembrie – noiembrie 2015, ar fi constituit un grup infracţional în scopul introducerii frauduloase de ţigarete în România, precum şi al distribuirii şi comercializării acestora pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, fără plata către bugetul de stat a taxelor vamale şi accizelor aferente.
În urma administrării probatoriului, 4 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă calificată, ieri fiind prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.