Într-o singură zi, amenzi de peste 41.000 lei şi 6 permise reţinute

0
492

Miercuri, 25 noiembrie, poliţiştii rutieri au controlat aproximativ 200 de autovehicule, care se deplasau pe raza localităţilor Baia Mare, Borşa şi Sarasău. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat 124 de abateri de la codul rutier, pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de peste 41.000 lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute 6 permise de conducere şi retrase, pentru nereguli tehnice, 3 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au întocmit dosare penale, pe numele a doi tineri, de 18 şi 26 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pietoni răniţi în urma unor evenimente rutiere

• În Sighetu Marmaţiei

Miercuri, în jurul orei 12.15, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe strada Gheorghe Şincai, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Un sighetean, în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un localnic ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.
În urma impactului, pietonul a fost rănit uşor. El a fost transportat la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.

• În Baia Mare.

La ora 17.30, o băimăreancă, în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuţiu. Ajunsă la intersecţia cu strada Olarilor, şoferiţa a virat la stânga, iar apoi a efectuat manevra de mers înapoi cu intenţia de a întoarce autoturismul şi a acroşat o femeie, de 60 de ani, care traversa strada.
Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

• În Seini

La ora 19.30, pe raza oraşului Seini a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unui adolescent, de 12 ani. Acesta s-a angajat în traversarea străzii Piaţa Unirii, prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure şi s-a izbit de un autoturism, condus regulamentar de un tânăr, de 23 de ani.
Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat.
În toate cele trei cazuri, şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.