O nouă colecţie semnată de Adrian Vele

0
745

• pentru sezonul rece, designerul propune ţinute din lînă în nuanţe neutre •

La un an de la debutul în lumea modei, tînărul designer vestimentar Adrian Vele, originar din Valea Chioarului, îşi lansează cea de a treia colecţie. Hainele propuse pentru sezonul rece – desenate, croite şi chiar cusute de către creatorul de modă – sînt definite de lejeritate. Materialul care predomină este lîna, iar în materie de culori, Adrian Vele a ales nuanţe neutre precum maro, gri şi negru, înviorate pe alocuri cu verde sau muştariu.

Reporter: Ce te-a inspirat pentru această colecţie?
Adrian VELE: Ca de fiecare dată, viaţa personală. Îmi place libertatea, dar nu cum e înţeleasă în societatea contemporană. Mie îmi place libertatea care te responsabilizează. Există o diferenţă semnificativă între a face ce vrei sau a fi liber. Şi tocmai pornind de la ideea de libertate şi lejeritate, am ales să concep totul ca fiind larg, confortabil şi călduros. Este cea de a treia colecţie a mea şi mă bucur nespus că este desenată, croită şi cusută de mîinile mele. Sînt mulţumitor că am posibilitatea să folosesc ceea ce a pus Dumnezeu în mine. Este fascinant cum această călătorie începe cu o idee, un desen şi culminează cu croiala, cusături şi muncă practică.
colectie nouaR.: Ce materiale şi culori ai folosit?
A.V.: Percep lîna ca fiind cel mai potrivit material pentru sezonul rece, sezon în care oamenii caută combinaţia între stil şi căldură, în materie de vestimentaţii. Pornind de la această idee, materialul care predomină este întocmai lîna, iar colecţia este intitulată sugestiv – “Woolstamp”. În materie de culori, am ales nuanţe neutre – pămînteşti şi întunecate (maro, gri, negru), iar pe alocuri am împrospătat cu verde sau muştariu.
R.: Cîte ţinute ai creat?
colectie noua_2 copyA.V.: Am creat opt ţinute pentru băieţi şi cinci pentru fete, pentru campania de promovare. Cele mai multe sînt piese unicate, aşa cum îi place în special românului să aibă. Piesa predominantă este “large wool coat”, la care băieţii au şansa să-şi aleagă pantaloni (tot de lînă) în diferite nuanţe şi modele, iar fetelor le-am dat undă verde spre fuste şi rochii simple, chiar potrivite de abordat în numeroase contexte în viaţa de zi cu zi. Începînd de astăzi, produsele sînt puse în vînzare pe site-ul meu, www.adrianvele.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.