Velux Champions League. Numai victoria, cu norvegienii

0
784

• HCM Minaur Baia Mare – Elverum Handball Club •

HCM Minaur Baia Mare joacă ultimul meci în faţa propriilor suporteri din Grupa D, dar sperăm să nu fie şi ultimul din acest sezon de Velux Champions League. Campioana României primeşte vizita, în penultima etapă, mîine, 29 noiembrie, de la ora 18, în direct la Digi Sport 3, a norvegienilor de la Elverum Handball Club.
Un meci cu actuala formaţie unde evoluează Steffen Stegavik, partida tur dintre cele două adversare de mîine încheindu-se la egalitate, 28-28, Minaur avînd la un moment dat meciul în mînă. Elverum nu a acumulat decît trei puncte după opt etape şi ocupă ultimul loc în grupă. În schimb, formaţia antrenată de Petru Pop se situează pe poziţia a patra a clasamentului, cu 9 puncte la activ şi încă păstrează şanse la clasarea unui loc de play-off, primele două echipe putînd accede în această fază. Dar pentru a mai spera la play-off, campioana României este obligată să învingă în primul rînd în disputa de duminică şi, implicit, şi în ultima etapă, la Kadetten. Mai mult, Minaur stă şi la mîna rezultatelor, care sperăm să-i fie favorabile. Echipa noastră a cedat în etapa precedentă la Motor Zaporozhye (23-25), meci în urma căruia ucrainenii şi-au păstrat prima poziţie în clasament, dar şi o şansă imensă de a ajunge în play-off. Dacă în jocul cu Reşiţa din campionat, băimărenii nu au putut conta pe aportul lui Marius Sadoveac, Ivan Karacic şi Andrei Popescu, pentru cel cu norvegienii există şanse ca primii doi jucători să se afle în teren. Şi este mare nevoie de aceştia, Minaur avînd în momentul de faţă un lot subţire din punct de vedere numeric. E nevoie şi de susţinerea necondiţionată a suporterilor, jucătorii avînd mare nevoie de aportul acestora pentru a cuceri cele două puncte. Meciul va fi arbitrat de francezii Thierry Dentz / Denis Reibel, iar delegat din partea EHF este slovenul Darko Repensek.
Preţul unui bilet la meciul dintre Minaur şi Elverum costă 20 de lei, acestea putînd fi procurate de la casele sălii polivalente „Lascăr Pană”, azi, între orele 10 şi 13, iar în ziua partidei, între orele 12 şi 18.
Programul etapei 9 • Sîmbătă, 28 noiembrie: HC Motor Zaporozhye – Kadetten Schaffhausen • Duminică, 29 noiembrie: HCM Minaur Baia Mare – Elverum Handball Herrer; HC Metalurg Skopje – Skjern Handbold.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.