Cinci persoane cercetate pentru furt

0
444

Obiecte electronice în valoare de 16.000 lei

În data de 2 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat trei băimăreni, în vârstă de 21, 25 şi 31 de ani, bănuiţi de comiterea unui furt din societate comercială. Din verificări a reieşit că aceştia au pătruns prin efracţie în curtea unei societăţi comerciale, de pe strada Vasile Lucaciu, din Baia Mare, şi au sustras obiecte electronice. Prejudiciul, estimat la valoarea de 16.000 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Furt de bicicletă şi alte bunuri

La scurt timp de la sesizarea făcută de o femeie, din Bicaz, poliţiştii au identificat un bărbat, din satul Ilba, comuna Cicârlău bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Bărbatul ar fi sustras o bicicletă precum şi alte bunuri lăsate neasigurate în faţa unui magazin, de pe bulevardul Traian, din Baia Mare.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

A sustras cardul de salariu de la o colegă şi a retras 900 de lei

Şi poliţiştii din Târgu Lăpuş au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt pe numele unei femei, din Măgureni. Ea este bănuită că a sustras un card de salariu dintr-o geantă aflată în vestiarul unei societăţi comerciale şi, profitând de faptul că pe un bilet era scris codul pin, a retras 900 de lei.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţilor infracţionale şi tragerea la răspundere a celor bănuiţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.