Am pierdut la limită

0
565

Masculin. Velux Champions League. • Kadetten Schaffhausen – HCM Minaur Baia Mare 24-23 (14-12)
Minaur Baia Mare şi-a luat la revedere de la Velux Champions League cu o înfrîngere. Campioana României a pierdut la un singur gol întâlnirea din Elveţia, cu Kadetten Schaffhausen. Cu doar 12 jucători pe foaie, dintre care trei portari, băimărenii au dat totul pentru un egal. Viorel Fotache şi Albert Cristescu nu au putut evolua în acest joc din pricina accidentărilor.
HCM Minaur Baia Mare a fost învinsă în deplasare de formaţia elveţiană Kadetten Schaffhausen cu scorul de 24-23 (14-12), joi seara, în ultimul său meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.
Minaur a început bine meciul din Ţara Cantoanelor şi a condus la limită în primele minute, iar ultima oară a avut avantaj la 5-4 (11). Kadetten a punctat apoi de două ori şi a preluat frîiele jocului. Gazdele s-au desprins la 11-8 (23), au urmat trei goluri la rînd ale băimărenilor (11-11, 27), dar Kadetten a înscris şi ea trei goluri, pentru ca la pauză scorul să fie de 14-12.
În partea secundă, Kadetten s-a menţinut în avantaj, la o lungime – două de Minaur, pînă în minutul 43, cînd Sabou a egalat, 18-18. Elveţienii au marcat apoi trei goluri consecutive, 21-18 (51), iar apoi diferenţa s-a păstrat la unu-două goluri pînă la final, Kadetten învingînd cu 24-23.
Pentru Minaur au marcat Vladislav Ostrousko 6 goluri, Ivan Karacic 5, Alexandru Sabou 4, Tamas Ivancsik 3, Bogdan Mihai 2, Daniel Bera 2, Uros Vilovski 1. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Dimitrij Kuttel 9, Gabor Csaszar 5, Luka Maros 2, David Graubner 2, Markus Richwien 2, Manuel Liniger 1, Christoffer Brannberger 1, Johan Koch 1, Sergio Muggli 1.
Meciul s-a desfăşurat în faţa a 1.640 de spectatori şi a fost arbitrat de muntenegrenii Ivan Pavicevic şi Milos Raznatovic, delegat EHF fiind austriacul Helmut Wille.
Indiferent de rezultatele celorlalte două partide rămase de disputat, Minaur va încheia pe locul patru în Grupa D, cu 9 puncte, iar Kadetten pe 3, cu 11 puncte. Pe primul loc se află, cel puţin pentru moment, Motor Zaporozhye, cu 14 puncte, urmată de Skjern Handbold, 13 p. Ultimele locuri sînt ocupate de Elverum Handball Herrer (5), cu 5 puncte, şi de Metalurg Skopje (6), 4 puncte. Primele două clasate s-au calificat în play-off.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.