Cu telefonul la… Judecătorie în Sighetu Marmaţiei

0
512

• Joi, 3 decembrie, la Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost necesară intervenţia jandarmilor care asigură ordinea interioară pentru restabilirea stării de normalitate în sălile de judecată. În fapt, la ora 10.10, numitul Vasile V., 23 de ani, din Deseşti, aflându-se în sala de judecată, a tulburat ordinea şi liniştea şedinţei, prin faptul că acestuia i-a sunat telefonul mobil în incinta sălii de judecată. La solicitarea instanţei, pentru buna desfăşurarea a activităţii, tânărul a fost condus din sala de judecată.
• La ora 11.30, la o altă sală de judecată, Maria B., 56 de ani, din Sighetu Marmaţiei, a perturbat desfăşurarea şedinţei prin folosirea telefonului mobil. Şi Ioan M, 70 de ani, din Sighetu M., a tulburat ordinea şi liniştea şedinţei de judecată, la ora 15, prin folosirea telefonului mobil. Pentru nerespectarea normelor interne ale instanţei, care interzic folosirea telefonului mobil pe timpul şedinţelor în sala de judecată, cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Urmărit internaţional, depistat

În data de 3 decembrie, la ora 22.55, în urma unei sesizări telefonice, un echipaj din dispozitivul mixt de menţinere a ordinii şi siguranţei publice din municipiul Baia Mare a fost direcţionat spre magazinul Kaufland I, într-un caz de posibil furt. La faţa locului, jandarmii au constatat că fapta penală sesizată nu se confirmă, însă, în urma verificării persoanei, prin procedurile specifice de stabilire a identităţii, s-a semnalat  că, pentru această persoană, este emis un mandat european de arestare. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei pentru aplicarea măsurilor specifice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.