Utilaj căutat în Germania, descoperit la Petea

0
606

Joi, 3 decembrie, în jurul orei 12, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ion M., în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. Acesta conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un autotractor DAF şi o semiremorcă Schmitz, ambele înmatriculate în judeţul Suceava. În semiremorcă, suceveanul transporta un utilaj, marca New Holland, model W130.
La controlul de frontieră, conducătorul auto a prezentat, pe lângă cartea de identitate, certificatele de înmatriculare ale vehiculelor şi documentele de însoţire a mărfii. În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că, pentru utilajul New Holland era emisă o alertă de furt, de către autorităţile din Germania, din octombrie 2009.
Utilajul, în valoare de aproximativ 16.750 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.