Proiectele CJMM premiate la Conferinţa Finală REGIO

0
700

În perioada 3-4 decembrie 2015 a avut loc, la Cluj, Conferinţa Finală REGIO Transilvania de Nord, organizată de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, manifestare dedicată închiderii Programului Operaţional Regional 2007-2013.
Beneficiarii acestui program au prezentat proiectele finalizate şi proiectele aflate în implementare. S-a discutat, de asemenea, despre ceea va însemna noul program regional 2014-2020.
La conferinţă au fost premiate cele mai reuşite proiecte finanţate prin REGIO. În urmă cu câteva săptămâni a fost lansat un concurs pe facebook, „Cel mai REGIO proiect”, în competiţie intrând câteva zeci de proiecte, numărul persoanelor care s-au implicat fiind de peste 3.600. Rezultatele de pe reţeaua de sociale au fost coroborate cu notele acordate de un juriu format din experţi, în urma deliberării fiind acordate 19 trofee celor mai reuşite proiecte. Consiliul Judeţean Maramureş a înscris, conform regulamentului, trei proiecte în acest concurs, proiectul „Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord” obţinând premiul I. Marele premiu a fost câştigat de Primăria Bistriţa, aprecieri importante obţinând Primăria Oradea, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria Cluj-Napoca, Primăria Carei şi Consiliul Judeţean Sălaj.
Toţi cei care au fost premiaţi au evidenţiat importanţa muncii în echipă în reuşita unor proiecte de anvergură.
Celelalte două proiecte ale Consiliului Judeţean Maramureş intrate în concurs, Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare şi Natură, tradiţie, aventură – promovarea turismului în Defileul Lăpuşului au obţinut menţiuni speciale. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.