TSD Sighet a oferit cadouri persoanelor aflate la Centrul Multifuncţional ”AJUTĂ”

0
404

• Sub egida „O şansă pentru fiecare, toţi suntem la fel”

Cu ocazia „Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi”, Moş Nicolae a ajuns şi la Centrul Multifuncţional “AJUTĂ” din Sighetu Marmaţiei, unde persoanele cu nevoi speciale au primit pachete din partea tinerilor social democraţi. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul preşedintelui PSD Sighetu Marmaţiei, Sorin Vlaşin, şi a tinerilor pesedişti din localitate. A fost prezent şi preşedintele TSD Maramureş, Cosmin Butuza, alături de secretarul organizaţiei judeţene al TSD, Flaviu Bălan, vicepreşedintele TSD Maramureş, Florin Bratu, dar şi reprezentanţi ai tineretului social democrat din Sighetu Marmaţiei.
”Acesta este prima acţiune la Centrul AJUTĂ din Sighetu Marmaţiei, urmând ca, pe vitor, să gândim mai multe evenimente care să includă persoanele cu dizabilităţi. Aceştia ar trebui să fie un exemplu pentru noi toţi prin modul în care ştiu să se adapteze problemelor cu care s-au născut sau pe care le-au dobândit în timp şi oferă o lecţie de viaţă celorlalţi oameni. Totodată, aici am găsit persoane care realizează lucrări minunate şi ar fi păcat ca aceste obiecte confecţionate din mâinile lor să rămână doar în centru, fără a putea fi admirate şi achiziţionate de publicul larg”, a declarat preşedintele TSD Maramureş, Cosmin Butuza.
Liderul organizaţiei judeţene a social-democraţilor a subliniat că doreşte să mulţumească personalului de la Centrul Multifuncţional „AJUTĂ” pentru modul în care se ocupă de persoanele cu dizabilităţi şi a subliniat că cei mai puţini norocoşi dintre noi ar trebui să devină o prioritate în viaţa de zi cu zi, nu doar în pragul sărbătorilor.
Centrul Multifuncţional “AJUTĂ” din Sighetu Marmaţiei are peste 200 de beneficiari, persoane cu nevoi speciale, iar în cadrul atelierelor de terapie prin muncă se realizează obiecte decorative care au fost prezentate, de-a lungul timpului, în cadrul mai multor expoziţii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.