Prezenţa boxerilor seineni la Căuaş

1
1210

AS Olimpia Căuaş a micuţei comune din judeţul Satu Mare, alături de partenerii săi, a mutat polul boxului românesc pentru două zile în localitate. A fost organizată ediţia a II-a „Cupei Căuaş” de box, la care şi-au anunţat prezenţa peste 80 de sportivi din 17 cluburi din judeţele: Satu Mare, Maramureş, Bihor, Cluj, Alba, Hunedoara, Dîmboviţa, Vîlcea, Argeş, Bu­cureşti şi din Germania.
Au fost prezenţi fostul campion mondial al centurii WBC, Adrian Diaconu, Marcel Boboc, vicepre­şe­dinte FRB ş.a. Judeţul Maramureş a fost reprezentat de sportivi din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Seini. Clubul seinean „Sport Club Arena”, avîndu-l preşedinte pe sportivul Ioan-Daniel Pop, s-a prezentat cu sportivii: Kato István, Szatmári Szilárd, Polgari Robert, Kato Alexandru-Cristian şi Luca Achim, înscrişi la diverse categorii. Tinerii boxeri Szatmári Szilard şi Polgari Robert, medaliaţi cu locul III şi Kato Cristian, situat pe locul II (fiind invins de un fost campion naţional, 40 kg), au adus noi merite şi bucurii clubului, recent înfiinţat în Seini. Aceste informaţii au fost date de preşedintele clubului seinean, care ne-a mai declarat că urmează să participe cu sportivii lui la alte competiţii organizate în Zalău, Salonta şi Ungaria.

1 COMENTARIU

  1. FELICITARI! micutilor sportivi !!! cu o nota slaba pentru acest asa zis antrenor ,…data viitoare sa iei toata echipa cu tine cand mergi la …bile(casa pariurilor) ..chiar nu stii sa citesti ce scrie pe afisul de pe usa …?rushineee…

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.