CFR / Reduceri la oferta Interrail Global Pass

0
421

Pentru călătoria cu tre­nul în întreaga Europă, CFR Călători recomandă oferta Interrail Global Pass care, în această iarnă, vine cu o nouă reducere de 15%. Oferta promo­ţională cu reducere este pusă în vînzare pînă la data de 31 decembrie 2015, iar prima zi de va­labilitate poate începe din data achiziţiei pînă la data de 30 martie 2016.
Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate, în 30 de ţări europene, din Scandinavia pînă în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la 5 zile pînă la o lună, pasagerii avînd libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei.
Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de pînă la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (cu vîrsta pînă în 26 de ani), adulţii şi seniorii (cu vîrsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.
Un adult poate lua gratuit în călătorie maxim doi copii. Dacă va însoţi mai mult de doi copii, va fi emisă cîte o legitimaţie de tânăr, sub 26 de ani, pentru fiecare dintre ceilalţi copii.
Informaţii suplimentare sînt disponibile pe: www.cfrcalatori.ro/268 şi www.Interrail.eu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.