Dans sportiv. Un argint, o ceremonie de absolvire şi o gală de final de an – punctele de atracţie ale acestei săptămîni

0
537

Băimărenii de la Prodance 2000 nu se pot despărţi de adrenalina competiţiilor, astfel încît perechea formată din Adrian Marius Pop şi Anca Dunca a participat la Cupa Sebeşului, reuşind să cîştige o nouă medalie. De data aceasta, însă, şirul competiţiilor pentru dansatorii de la Prodance 2000 chiar s-a încheiat. Dar evenimentele continuă la şcoala de dans băimăreană, doar în această săptămînă existînd două puncte de atracţie pe agenda dansatorilor.
Adrian Marius Pop şi Anca Dunca reprezintă ultima pereche trimisă în concurs de Prodance 2000 în acest an. Cei doi au evoluat la Cupa Sebeşului, cîştigînd medalia de argint la categoria Hobby, 12-15 ani, categorie în cadrul căreia au evoluat 15 perechi. Competiţiile pentru “elevii” şcolii de dans băimărene s-au terminat în 2015, evenimentele, însă, continuă.
Astfel, vineri, 11 decembrie, circa 15 perechi de adulţi care au început cursurile de dans pentru începători în 7 septembrie vor avea… festivitatea de absolvire. La sediul Prodance 2000, absolvenţii – încurajaţi de pe marginea ringului de dans de susţinătorii lor – vor demonstra cît au reuşit să îşi însuşească din cele şapte stiluri de dans aprofundate în cele trei luni de curs. Cel mai fierbinte moment al serii va fi acela al dansurilor solo, în care fiecare pereche va deţine monopolul atenţiei întregii audienţe, dansînd în stilul preferat. Celebrarea absolvirii va fi amînată, însă numai pentru o zi, dat fiind că sîmbătă, 12 decembrie, va avea loc Gala Prodance.
Ajunsă la a opta ediţie, gala reprezintă unul dintre evenimentele de tradiţie “marca Prodance”. Gala punctează nu numai finalul competiţiilor pentru anul în curs, dar constituie şi prilej de retrospectivă a lucrurilor pozitive întîmplate în viaţa şcolii de dans peste an. Astfel, sîmbătă, sportivii cu cele mai bune rezultate din 2015 vor fi premiaţi într-o ceremonie presărată cu multe show-uri atractive ale perechilor de performanţă. Nu vor lipsi din programul serii surprizele. Sînt invitaţi la sărbătoarea Prodance sportivii clubului, împreună cu familiile lor, antrenorii şi cursanţii de la grupele de adulţi. Seara se va încheia cu o petrecere pe cinste, momentele de muzică live fiind asigurate de Răzvan Paşca şi Mădălina Costin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.