Lot decimat şi un nou adversar dificil

0
501

HCM Minaur Baia Mare – HC Odorhei

Cu un lot decimat şi cu puţini jucători la dispoziţie, probabil nici 10, HCM Minaur Baia Mare joacă azi, 9 decembrie, de la ora 17.30, în direct la Digi Sport 2, pe teren propriu, cu HC Odorhei, într-o partidă restantă din cadrul celei de-a doua etape a returului. Se ştie că formaţia de pe Valea Roşie trece printr-o perioadă extrem de critică, cu jucători ce au restanţe financiare, plecaţi sau accidentaţi, şi, din păcate, trupa lui Petru Pop nu este favorită în această confruntare. Numai norocul şi impulsionaţi de un public ce trebuie să fie acum mai mult ca niciodată lîngă echipă pot face ca Minaur să producă o surpriză imensă.
În acest moment, Minaur Baia Mare ocupă locul 9 în clasamentul general cu 23 de puncte, în timp ce HC Odorhei este pe locul 3 şi a acumulat 30 de puncte. În meciul tur, Minaur Baia Mare a pierdut pe terenul lui HC Odorhei cu scorul de 18-22. Nu putem emite pretenţii de la jucătorii care vor intra azi în teren, sînt de apreciat că acceptă să mai joace aceste meciuri pînă la finele anului, iar de anul viitor sperăm ca lucrurile să se îndrepte, să se rezolve problemele financiare şi Minaur să continue parcursul în campionat cu rezultate pozitive. Ar fi păcat ca un brand la nivel naţional şi internaţional să dispară, dar şi trist în acelaşi timp, pentru că vorbim de o echipă care a cucerit tot ce se putea în sezonul precedent.
Partida dintre HCM Minaur Baia Mare şi HC Odorhei va fi arbitrată de cuplul Marius Fişcu (Timişoara) / Aurel Moldoveanu (Arad), iar observator din partea FRH este G. Antonescu (Argeş). Intrarea se va face pe bază de abonament sau bilet, preţul acestuia fiind de 10 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.