Amenzi şi lemne confiscate

0
573

Joi, poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Maramureş au acţionat pentru prevenirea tăierilor ilegale de arbori şi a transportului şi comercializării ilegale de material lemnos.
Ei au verificat mai multe autovehicule care transportau material lemnos şi au constatat abateri de la prevederile Legii 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, abateri sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 4.000 lei. Totodată, poliţiştii au confiscat peste 30 mc lemn de paltin, frasin şi fag, ce a fost predat în custodie Ocolului Silvic Poieni.
Poliţiştii din Rona de Jos au identificat un bărbat, din Bocicoiu Mare, care transporta cu o autoutilitară 11 mc de lemn, de esenţă fag. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că datele din avizele de însoţire nu corespundeau situaţiei reale, cantitatea transportată fiind mai mare. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 2.000 lei iar lemnul a fost confiscat.

În Baia Mare, acţiuni pentru combaterea prostituţiei

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi a altor fapte de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică pe raza municipiului. Astfel, au fost legitimate mai multe persoane şi au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.