Concert caritabil de excepţie

0
813

Duminică, 13 decembrie 2015, a avut loc cea de-a patra ediţie a Concertului Caritabil de Crăciun, organizat de Fundaţia Culturală Euroart. A fost o seară specială în care oameni frumoşi au umplut Biserica „Sfânta Cruce”, pentru a asculta colindele şi cântecele de Crăciun pregătite cu mare atenţie de către Camerata şi Corala Euroart, dar şi de copiii de la Şcoala Gimnazială „G. Coşbuc” Baia Mare. Evenimentul a avut  ca şi scop strângerea de fonduri pentru copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale de la Asociaţia Esperando. Aceste persoane urmează nenumărate ore de recuperare în Centrul de Zi Esperando pentru a reuşi la un moment dat să realizeze activităţi care pentru mulţi dintre noi sunt normale şi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate.
Ei au parte de şedinţe de kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, psihoterapie, educaţie adaptată, formarea deprinderilor de viaţă independentă etc.
Cei 4.074 de lei dăruiţi cu dragoste în prag de sărbători vor fi utilizaţi în totalitate pentru activităţile Centrului de Zi Esperando.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.