Contrabandă de ţigări cu.. “drona”

0
731

Luni noaptea, în jurul orei 00.10, poliţiştii de frontieră din Sarasău au sesizat zgomotul produs de un aparat de zbor, de mici dimensiuni (specific unei drone), care a traversat frontiera din Ucraina în România. S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, ocazie cu care, în apropierea unui imobil, de pe raza localităţii de frontieră Sarasău, a fost depistată o persoană care, la apariţia echipajului Poliţiei de Frontieră a încercat să fugă. Imediat, însă, persoana a fost reţinută, iar la faţa locului au fost descoperite abandonate patru colete mici, în care se aflau ţigări.
Persoana în cauză a fost identificată ca fiind cetăţeanul român B. Gheorghe, 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului nostru, iar în coletele descoperite s-a constatat că sînt 340 pachete cu ţigări, mărcile Roth­mans şi Jin Ling, în valoare de peste 3.000 de lei.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de contrabandă, totodată fiind anunţate şi autorităţile statului vecin despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului şi identificării persoanelor implicate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.