Masculin Meci demonstrativ la Academia Minaur

0
384

Academia de Handbal Minaur a sărbătorit finalul de an 2015 printr-un joc demonstrativ între lotul de Divizia A şi o echipă formată din antrenorii şi conducerea clubului băimărean. Partida a fost foarte echilibrată, cu multe faze spectaculoase.
La finalul partidei s-au declarat învingători cei intitulaţi „Magnificii”, coordonaţi de pe margine de membrii consiliului director al Academiei de Hand­bal Minaur, domnii Ştefan Blasko (preşedinte) şi Răducu Pop, care au surprins asistenţa cu o tactică des folosită prin ţările nordice, în care includem şi folosirea unui jucător de cîmp în plus pe faza de atac, prin înlocuirea portarului.
Pentru ca spectacolul să fie asigurat, imediat după încheierea partidei, pe parchetul Sălii Polivalente „Lascăr Pană” au păşit cei mai mici membri ai Academiei de Handbal Minaur, juniorii IV, respectiv grupele de mini-handbal, care nu s-au lăsat mai prejos de colegii lor mai mari.
La finalul activităţii, firma Electrosistem, principalul finanţator al Academiei de Handbal Minaur, a oferit cadouri de Crăciun pentru toţi componenţii grupelor de juniori ale Academiei de Handbal Minaur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.