Prinşi în flagrant în timp ce încercau să sustragă bunuri

0
388

În noaptea de 13/14 decembrie, la ora 3.55, o persoană a sesizat poliţia că, doi tineri forţează uşa unui garaj, situat în spatele unui bloc de pe strada George Coşbuc. În urma sesizării au fost direcţionate la locul indicat mai multe echipaje de poliţie care i-au surprins în flagrant pe cei doi, un tânăr, de 23 de ani, din Sălsig şi un timişorean, în vârstă de 36 de ani. În garaj, poliţiştii au găsit 658 de pachete cu ţigări de contrabandă care au fost ridicate în vederea confiscării.
Din primele investigaţii efectuate de poliţişti a reieşit că, tot în noaptea de 13/14 decembrie, tânărul din Sălsig a sustras dintr-un autoturism, parcat în spatele Pieţei Bilaşcu, 84 pachete cu ţigări netimbrate în România. De asemenea, s-a constatat că cei doi bănuiţi, în cursul lunii iulie a acestui an, au pătruns prin efracţie în acelaşi garaj, de pe strada George Coşbuc, de unde au sustras mai multe cartuşe cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar proprietara maşinii şi a garajului din care au fost sustrase ţigările este cercetată pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.