Sighetu Marmaţiei, stări conflictuale aplanate de jandarmi

0
439

La judecătorie …

Marţi, 14 decembrie, la Judecătoria Sighetu Marmaţiei, jandarmii au intervenit pentru restabilirea stării de normalitate ca urmare a pătrunderii, fără drept, în instituţie, a unui tînăr, de 21 de ani, din Baia Mare. Jandarmii aflaţi în serviciul de pază şi protecţie instituţională au procedat la identificarea persoanei şi a scopului prezenţei în interiorul instituţiei. La solicitarea forţelor de ordine de a părăsi incinta, persoana a refuzat, adoptând o atitudine şi un comportament de sfidare faţă de jandarmi, adresând expresii şi cuvinte jignitoare. Aflat în imposibilitatea motivării prezenţei sale în instituţie şi datorită comportamentului adoptat, tânărul băimărean a fost sancţionat cu amenda contravenţională.

… şi la Liceul Tehnologic

Tot marţi, în jurul orei 9.30, un echipaj de jandarmi a fost sesizat telefonic despre existenţa unui conflict între două eleve în curtea Liceului Tehnologic. La faţa locului, forţele de ordine au identificat persoana implicată în starea conflictuală, respectiv Diana G., 15 ani, din localitatea Remeţi. Pe fondul unor neînţelegeri, tânăra a adresat cuvinte şi expresii jignitoare colegei sale. Jandarmii sigheteni au acţionat pentru aplanarea stării conflictuale care putea degenera în fapte antisociale mai grave, aplicând măsura de sancţionare cu amendă contravenţională.
Elevi care consumă alcool în faţa liceului…
La ora 12.30, o altă sesizare semnala faptul că doi tineri consumă alcool în faţa Liceului Tehnologic Forestier aflat pe strada Bogdan Vodă. Patrula de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, unde au fost identificaţi cei doi tineri, de 16 ani, elevi ai liceului respectiv. Jandarmii au aplicat măsura sancţionării cu amenzi contravenţionale.

… şi alţii care provoacă scandal

O altă patrulă de jandarmi a fost sesizată telefonic pentru aplanarea unui conflict la Liceul Tehnologic Marmaţia. Sosiţi la faţa locului, jandarmii l-au identificat pe sigheteanul Marian B., 15 ani, elev al liceului, care, aflându-se în incintă, a provocat scandal, adresînd expresii şi cuvinte jignitoare şi îmbrâncind un coleg.
Jandarmii au identificat un alt tânăr, Vasile B., 22 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care a pătruns, fără drept, în incinta Liceului Tehnologic Marmaţia, adresînd cuvinte jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă unui elev. Intervenţia jandarmilor a calmat spiritele încinse, aplicând măsurile de sancţionare contravenţională prevăzute de lege.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.