Urbis Baia Mare este un brand în domeniul transportului public local şi metropolitan

0
658

Urbis Baia Mare putem spune că este un brand în domeniul transportului public local şi metropolitan. Când spunem metropolitan e bine să se ştie că Urbis Baia-Mare este printre primii operatori de transport care a implementat transportul în zona metropolitană, lucru care contribuie la creşterea calităţii serviciului de transport şi în final a calităţii vieţii celor care locuiesc în municipiul Baia Mare şi în zona metropolitană.
În ultimii ani societatea de transport Urbis Baia Mare a obţinut realizări importante atât în transportul public local cât şi în cel metropolitan, datorită unui management performant pus în practică de către domnul director general Ion Pop şi întreaga sa echipă de conducere.
În cadrul Uniunii Române de Transport Public conducerea Urbis Baia Mare joacă un rol activ în găsirea celor mai bune soluţii pentru a conferi transportului: siguranţă, confort, accesibilitate, adaptabilitate în funcţie de nevoile comunităţii.
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private din Romania, împreună cu Ministerul Energiei IMM-urilor şi Mediului de Afaceri a organizat Topul Naţional al Firmelor pentru anul 2014, ediţia a 23-a. În acest top, S.C. URBIS S.A. s-a clasat pe locul II la productivitate şi locul VI la performanţă globală la categoria Întreprinderi Mari.
Camera de Comerţ şi Industrie a României a organizat Topul Naţional al Firmelor în baza criteriilor tehnice şi economice (performanţă globală, productivitate, cifra de afaceri şi profit) unde S.C. Urbis S.A. s-a clasat pe locul III, la categoria Întreprinderi Mari.
Uniunea Română a Transportatorilor Publici din România (URTP) a întocmit Topul pentru anul 2014 pe categorii de întreprinderi. La categoria întreprinderi mari, S.C. Urbis S.A. s-a clasat pe locul I – “Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători”.
Obţinerea acestui loc a fost posibilă ca urmare a dotării tehnice din ultimii ani, a modernizării platformelor, a atelierelor de întreţinere şi reparaţii (mentenanţă).
Realizările S.C. Urbis S.A. Baia Mare se datorează sprijinului constant acordat de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, Consiliului Local Baia Mare dar şi a eforturilor depuse de întregul personal al societăţii. Este important de amintit dotările cu autobuze, troleibuze şi microbuze din ultimii 2 ani şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru întregul personal. Societatea Urbis Baia Mare este promotoarea dezvoltării transportului electric (cu troleibuzul), contribuind astfel la reducerea poluării mediului în Municipiul Baia Mare.
În Ajun de sărbători urez tuturor maramureşenilor, băimărenilor, echipei manageriale şi salariaţilor Urbis Baia Mare Sărbători Fericite şi LA MULŢI ANI pentru anul 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.