“Dăruind vei dobîndi”

0
399

Dăruind stropi de viaţă, poliţiştii sigheteni au trăit bucuria de a oferi oamenilor speranţă şi au primit în schimb emoţia şi zâmbetele sincere ale acestora.
Principala misiune a poliţiştilor este aceea de a proteja viaţa şi de a menţine siguranţa cetăţenilor. Ei îşi îndeplinesc misiunea nobilă prin activităţile pe care le desfăşoară în mod constant în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, cât şi prin acţiunile umanitare în cadrul campaniilor iniţiate la nivelul instituţiei.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, impresionaţi de consecinţele tragicului eveniment de la Clubul Colectiv din capitală, au donat sânge pentru victimele care încă se află internate în spital.
Tichetele valorice obţinute în urma acţiunii de donare de sânge au fost utilizate pentru a cumpăra diferite produse necesare pregătirii mesei de Crăciun. În spirit creştin şi în semn de solidaritate, pachetele au fost oferite de către poliţişti mai multor familii din mediul rural şi urban.
Şi în municipiul Baia Mare, poliţiştii de proximitate au oferit cadouri copiilor din familii numeroase. Copiii au primit cu bucurie darurile oferite precum şi urările de sănătate, belşug, pace şi armonie din partea poliţiştilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.