Oferte de Revelion propuse de restaurantele din Baia Mare

0
892

Cele mai multe restaurante din Baia Mare ofertează pentru Revelionul 2016 petreceri etichetate cu preţuri între 150 şi 300 de lei. Pe lîngă meniuri gustoase şi îmbelşugate, clienţii vor putea beneficia, în unele cazuri, şi de consum nelimitat de băuturi răcoritoare şi alcoolice. Atmosfera festivă va fi întregită de concerte ale unor interpreţi şi formaţii cunoscute pe plan local ori de un DJ.
Spre exemplu, la un restaurant din zona Centrului Vechi al municipiului, meniul pentru noaptea dintre ani va cuprinde atît o gustare rece (cu baghete, rulade, frigărui etc.), cît şi două gustări calde (una pe bază de curcan, iar o alta pe păstrăv). În această locaţie, petrecăreţii vor mai putea mînca cotlet împănat cu cartofi piure, sos vînătoresc şi salată de murături. Oferta dulce a serii va propune tort şi fructe. Băutura (apă, suc, cafea, ţuică, vin, whisky, votcă etc.) va fi la discreţie. Muzica va fi asigurată de un DJ. Preţul acestui meniu e de 150 de lei de persoană. Un alt restaurant din Baia Mare propune o petrecere de Revelion ce costă 180 de lei de persoană. În schimbul acestei sume, clienţii vor primi: o gustare caldă cu rulade, bruschete, frigărui etc., o gustare caldă cu file de somon, sos de şampanie şi garnitură de orez cu legume mexicane, un fel de bază – file de porc învelit în crustă de jambon afumat şi ruladă de porc la cuptor cu garnitură de cartofi piure cu ceapă verde şi bucheţel de varză roşie. La desert, se va servi tort. În afară de whisky, celelalte băuturi (ţuică, lichior, vin, bere, suc, apă, cafea) vor fi la discreţia petrecăreţilor. Muzica va fi asigurată tot de un DJ. Un alt restaurant din municipiu are pentru Revelion o ofertă la 200 de lei de persoană. Meniul cuprinde: gustare rece (rulade, chifteluţe, tartine, frigărui etc.), o gustare caldă (specialitate de curcan cu prosciuto acompaniat de piersici caramelizate şi sos de cognac), două preparate de bază (unul cu somon, altul cu ceafă de porc), desert (tort, fucte). Printre băuturile la discreţie se vor regăsi: ţuica, vinul, berea, cafeaua, apa şi sucul. Clienţii se vor putea bucura şi de o tombolă. Atmosfera muzicală va fi asigurată de un DJ. Un alt restaurant din Centrul Vechi îşi invită clienţii la o petrecere cu meniu bogat, format din: gustare rece cu specialităţi de aperitiv, gustare caldă – pulpă de raţă la cuptor cu varză călită roşie, pescărie – file de şalău cu garnitură de păstăi şi sos olandez, specialitatea casei – cotlet de porc cu os cu cartofi la cuptor şi sos Roquefort, prăjituri. Se vor servi, în regim open bar, următoarele băuturi: coniac, whisky, martini, gin, pălincă, vin, bere, şampanie, cafea, apă, suc. Muzica (live) va fi oferită de o formaţie şi un DJ. Preţul pentru această petrecere festivă este de 250 de lei. La ieşirea din municipiu, un alt restaurant ofertează, la 300 de lei, următorul meniu de Revelion: gustare rece (tartine, frigărui, rulorui, creveţi etc.), gustare caldă (rulou din cotlet de porc umplut cu ragu de vînat, servit cu sos de fructe de pădure şi cartofi mediteraneeni), o salată cu muşchi de vită tras la tigaie, două feluri de bază (unul cu peşte, altul cu carne de raţă), tort festiv. Tot în regim open bar, se vor servi băuturi precum: whisky, votcă, lichior, coniac, vin, bere, sucuri, apă, cafea. Muzica va fi asigurată de un interpret local şi un taraf. Petrecăreţii vor avea parte şi de momente de umor, tombole cu premii şi artificii. (m.s.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.