Programul muzeelor

0
497

Muzeul de Artă
Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» de pe strada 1 Mai nr. 8 va avea mâine, 31 decembrie, program redus. Astfel, instituţia muzeală va fi deschisă publicului în intervalul orar 10-14. Vineri, sâmbătă şi duminică (1, 2 şi 3 ianuarie 2016), muzeul este închis. Programul cu publicul se reia începând cu data de 4 ianuarie 2016, cu orarul normal de vizitare, de marţi până duminică între orele 10-16.30.
Muzeul de Mineralogie
La Muzeul Judeţean de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare, programul cu publicul în Ajun de Anul Nou, respectiv în 31 decembrie, va fi între orele 9-14. În zilele de 1, 2, 3 şi 4 ianuarie, instituţia muzeală va fi închisă. Accesul în spaţiile expoziţionale se face cu cel puţin o jumătate de oră înainte de ora închiderii. Prin excepţie de la acest program, muzeul poate fi vizitat de către grupuri organizate şi în zilele în care funcţionează ca „închis”, cu programare prealabilă.
Muzeul de Istorie
Vizitatorii care vor dori să admire expoziţiile deschise la Muzeul Judeţean de Istorie din Baia Mare trebuie să ştie că astăzi, 30 decembrie şi mâine, 31 decembrie, programul de vizitare va fi între orele 10-16.30. În zilele de 1, 2 şi 3 ianuarie, muzeul va fi închis. Pentru că lunea este ziua în care muzeele sunt închise pentru public, programul obişnuit va fi reluat în 5 ianuarie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.