Dosare penale pentru articole pirotehnice

0
462

În urma unor acţiuni desfăşurate în ultimele zile ale anului 2015, poliţiştii au confiscat aproape 600 de obiecte pirotehnice şi au întocmit, pe numele a două persoane, dosare penale pentru comiterea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.
În apropierea unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au identificat o femeie, de 32 de ani, din Baia Sprie, care avea în autoturism 330 de materiale pirotehnice, de diferite dimensiuni şi clase.
Poliţiştii din Fărcaşa şi Băseşti au depistat un tânăr, de 16 ani, care deţinea fără drept, la domiciliul său din comuna Băseşti, 266 de obiecte pirotehnice.
În toate cazurile, articolele depistate au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

7 luni de închisoare pentru distrugere

În data de 29 decembrie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au depistat un tânăr, de 20 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Sigheteanul a fost condamnat la executarea a şapte luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de distrugere.
Persoana în cauză îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.