Revelionul dintre ape

0
390

În noaptea dintre ani, la Sighetu Marmaţiei, temperatura de afară a devenit normală, scăzând până la minus 12 grade Celsius, în zori. Dacă în alţi ani era o plăcere să priveşti cerul înflorit de artificii multicolore, de astă dată, la miezul nopţii,  abia s-au ridicat  de-o suliţă pe cer câteva licăriri de stele, de râdea şi Luna de ele!
Să nu râdă şi de mine Luna că umblu creanga, am intrat în cochetul local situat la o distanţă egală de râurile Tisa şi Iza.
Aici, an de an, în seara de Revelion, Motelul Restaurant Perla Sigheteană pune la dispoziţie un local deosebit, ce se remarcă atât prin eleganţa sălii, atmosfera şi profesionalismul angajaţilor, cât şi prin delicioasele preparate culinare pregătite cu mult drag de maeştri bucătari.
”Anul acesta, spaţiile de cazare ale Motelului Perla Sigheteană şi ale Vilei Royal au fost ocupate în proporţie de 100% în perioada Revelionului” – spunea amfitrioana Dănuţa Szabo. În seara trecerii dintre ani, invitaţii noştri au fost răsfăţaţi cu un meniu rafinat, la un preţ de numai 250 lei/persoană, petrecând o seară de neuitat într-o atmosferă de senzaţie creată de grupul Carmen Şteţco şi formaţia şi de soţii Orza. În compania dj-ului Cristi Orga, invitaţii au lăsat grijile deoparte şi au păşit în noul an cu încredere şi optimism, încingând atmosfera pe ringul de dans, petrecând până în zori alături de clienţii noştri fideli”.
Din meniu, ne-au atras atenţia: teriner de căprioară cu smochine şi merişoare, teriner de şalău cu mantie de alge, creveţi Black Tiger în crustă, ruladă de brânză cu struguri, tartă cu icre de somon şi spumă de unt picant, teriner de foie gras cu brânză pecorinno, duet din piept de raţă şi muşchi de piept umplut cu brânză de capră şi sos de rodii, cotlet de somon în crustă de piper mozaic şi fistic, cu sos olandez, orez balsamic şi buchet de legume. Gura: apă, ce mai!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.