Adrian Dedea şi Călin Căbuţ, convocaţi la naţionala de juniori

0
457

Doi sportivi de la Academia de Handbal Minaur au fost convocaţi la naţionala de juniori a României. Este vorba de Călin Căbuţ şi Adrian Dedea, care vor participa alături de echipa reprezentativă la un cantonament la Predeal în perioada 11-24 ianuarie.
Cei doi sportivi au mai fost convocaţi la naţionala de juniori în perioada 7-20 decembrie 2015 pentru a participa la un cantonament în Sfântu Gheorghe. În 2015, Adrian Dedea a cîştigat Balcaniada Tineretului alături de naţionala de juniori.
Academia de Handbal Minaur se află în cantonament la Ocna Şugatag în perioada 3-10 ianuarie în vederea pregătirii returului din Divizia A, după care va participa la un turneu amical la Satu Mare pe 20 şi 21 ianuarie.
Divizia A se va relua pe 7 februarie, Academia de Handbal Minaur urmînd să joace, pe teren propriu, în prima etapă a returului, împotriva Politehnicii Timişoara II. În tur, la Timişoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33. În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur se află pe poziţia a patra, avînd 22 de puncte după 12 jocuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.