Ambele secţii ale HCM Baia Mare vor fi transferate la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare

0
611

Ambele secţii ale Hand­bal Club Municipal Baia Mare vor fi transferate la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, club de drept public aflat în subordinea Consiliului Local, transfer posibil datorită prevederilor Regulamentului de Organi­zare a Activităţii Handbalistice (ROAH) pentru sezonul 2015/2016.
În cazul echipei de hand­bal masculin, transferul se va face de îndată, cei 16 jucători urmînd să evolueze încă din prima etapă a Ligii Naţionale din acest an (etapa 18 din 4 februarie) sub denumirea de Minaur. Culorile echipei vor fi cele de tradiţie ale Minaurului, negru şi portocaliu.
În cazul echipei de hand­bal feminin, transferul spre noul club de drept public se va opera abia după finalizarea parcursului european în EHF Champions League. Vicecampioanele României vor evolua sub denumirea de HCM şi vor purta culorile roşu-alb-albastru.
În urma eforturilor făcute pentru redresarea relaţiilor financiare cu sportivii de la secţiile feminină şi masculină de la Handbal Club Municipal Baia Mare, în prezent se mai înregistrează cîte un singur salariu restant în cazul fiecărei echipe în parte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.