Amenzi de 10.000 lei pentru “vitezomani” la Seini

0
388

Poliţiştii din Seini au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. Ei au verificat mai multe autovehicule care se deplasau pe drumurile publice şi, pentru neregulile constatate, au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor depăşeşte suma de 10.000 lei. De asemenea, au reţinut 4 permise de conducere şi au constatat o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Poliţiştii au identificat un bărbat, de 37 de ani, din Lăpuş, în timp ce conducea un autocamion cu număr de înmatriculare provizoriu. În urma verificărilor s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Pietoni amendaţi în Baia Mare pentru traversări neregulamentare

Poliţiştii Biroului Rutier au desfăşurat activităţi pentru combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea normelor rutiere de către pietoni, fiind depistaţi mai mulţi pietoni care au traversat neregulamentar şi au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 11.500 lei. Totodată, 4 conducători auto care au încălcat normele rutiere au rămas fără permise de conducere.

Deşi nu are permis, a sustras un autoturism şi l-a condus…

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi că, la intersecţia străzii Europa cu Aleea Mocirei, a avut loc un accident de circulaţie. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o maşină s-a răsturnat pe plafon în afara părţii carosabile, iar cel care a condus-o nu se mai afla la locul faptei.
În urma verificărilor efectuate a reieşit că un tânăr, de 29 de ani, din Seini, i-a cerut proprietarului cheile maşinii pentru a lua ceva din interior însă s-a urcat la volan, cu intenţia de a merge în localitatea de domiciliu. Nu a ajuns departe, întrucât a pierdut controlul maşinii, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe un câmp.
În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Poliţiştii au constatat că tânărul nu are permis pentru nici o categorie de vehicule. El a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Cinci autovehicule implicate într-un accident în Satulung

Poliţia a fost sesizată că, în localitatea Satulung, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate cinci autovehicule care se deplasau în direcţia Dej – Baia Mare. Din primele cercetări a reieşit că un autoturism care oprise, deoarece în faţa sa un alt autovehicul, intenţiona să vireze la stânga, a fost lovit din spate de o a treia maşină. Din cauza nerespectării distanţei de siguranţă, alte trei autovehicule au intrat în coliziune faţă-spate.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor cinci autovehicule implicate în accident. Nici unul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.