Turneul Final al Cupei României are loc în 19-20 mai în Baia Mare

0
620

Organizat de primarul Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local, sponsorizat de Fundaţia „Dorel Cherecheş”

Municipiul Baia Mare, primarul Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local, organizează în perioada 19-20 mai 2016 Turneul Final al Cupei României în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Evenimentul este sponsorizat de Fundaţia „Dorel Cherecheş”.
Vestea a fost primită cu mare bucurie de iubitorii de sport din Baia Mare care şi-au manifestat îndelung aprecierea că un nou astfel de eveniment de mare anvergură are loc în oraşul nostru. Logistica pentru competiţii va fi asigurată de administraţia publică locală, este vorba de sala sporturilor şi mijloacele de transport, în timp ce de cazarea şi masa echipelor se va ocupa Fundaţia “Dorel Cherecheş”, sponsorul acestui eveniment care generează onoare comunităţii băimărene pe plan naţional.
Proiectul prin care Baia Mare îşi asumă organizarea acestei importante competiţii, care se desfăşoară pentru al doilea an la rând în oraşul nostru, a fost adoptat în cadrul şedinţei de îndată a Consiliului Local din 18 ianuarie 2015.
Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: „Cred că este o chestiune care ţine de a ne onora într-un fel blazonul de oraş care susţine sportul. Vom pune la dispoziţie, prin societatea noastră de transport, mijloacele de transport de la sală la locul de cazare şi, bineînţeles, pentru a nu genera costuri pentru oraş, am plăcerea să susţin personal acest eveniment sportiv de marcă şi prin Fundaţia „Dorel Cherecheş”, pe care o prezidez, să suport cheltuielile de cazare şi de masă pentru toate echipele care sunt prezente la Turneul Final al Cupei României la handbal feminin. Este pentru mine şi pentru cei care sunt alături de mine, dar şi pentru băimăreni, o mare onoare să susţinem un astfel de eveniment. Cred că este un lucru foarte benefic pentru oraşul nostru, mai ales că am reuşit, trecând prin toate dificultăţile cu diverse co­notaţii, să salvăm atât echipa de băieţi, cât şi echipa de fete şi să ne afirmăm ca un oraş în care handbalul este un sport foarte iubit. Am făcut şi fac acest demers în primul rând pentru un om care a făcut foarte mult pentru handbalul băimărean, handbalul românesc şi cel european, Lascăr Pană. Cred că acest om merită să vadă, aşa cum a făcut-o acum câteva zile, când pentru zece minute a venit în cărucior în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, o finală de Cupa României aici, în Baia Mare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.