Tamas Ivancsik a spus adio Minaurului!

0
534

Încă un jucător, care a acceptat o ofertă de la un club din Norvegia, a spus adio Minaurului. Este vorba de extrema dreaptă Tamas Ivancsik, acesta reziliindu-şi contractul cu formaţia de pe Valea Roşie şi semnînd o înţelegere cu Elverum pînă la vară, actualul club unde evoluează şi Steffen Stegavik, fost şi el component al actualei campioane.
„Privitor la Ivancsik, el a fost în Baia Mare luni, 18 ianuarie, şi şi-a luat rămas bun de la colegii săi. În intervalul vacanţei a fost contactat de Elverum şi a acceptat să semneze cu ei. Sperăm ca pe viitor să ne reîntîlnim cu Tamas Ivancsik în calitate de adversari în Cupele Europene”, a declarat Ionuţ Marta, unul dintre conducătorii noului club, CS Minaur.
Cum perioada de transferuri s-a încheiat, CS Minaur Baia Mare va aborda partea a doua a campionatului cu actualul lot, existînd şanse, eventual, să reactiveze cîţiva jucători băimăreni. Totodată, se vehiculează că există posibilitatea să mai plece şi alţi jucători, aspect care ar îngreuna şi mai mult parcursul echipei în campionat. Cît priveşte o reîntoarcere a valorosului portar Peter Tatai, actuala conducere poartă discuţii cu acesta, maghiarul avînd discuţii şi cu alte cluburi din străinătate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.