AS Independenţa a început pregătirile cu un obiectiv clar

0
1477

Mai grăbite ca niciodată, “domniţele rîului” au răspuns luni, 11 ianuarie, la apelul antrenoarei Irina Codrea. Programul de pregătiri a fost planificat în vacanţă, acum fiecărei sportive rămînîndu-i să conştientizeze că numai cu perseverenţă se poate atinge obiectivul: rămînerea în SuperLigă.
Au răspuns prezent toate componentele echipei de senioare, la care s-au adăugat şi cîteva junioare cărora anul 2016 le va da dreptul de-a juca la echipa mare.
În 19 ianuarie a avut loc şi vizita medicală, astfel încît băimărencele sînt toate apte de efort.
Pînă în 5 februarie, antrenamentele se desfăşoară pe plan local, urmînd a se efectua, în perioada 6-12 februarie, un cantonament în staţiunea Olăneşti. Această perioadă importantă de pregătire va fi susţinută în mare parte de sponsorul nostru de imagine: emisiunea de la Prima TV “Trăsniţii”.
Revenită în Baia Mare, AS Independenţa va avea invitată din Republica Moldova echipa raionului Chiruleni, ARF Criuleni fiind liderul actual al campionatului moldovenesc. Acestea vor fi prezente în urbea noastră în perioada 12-14 februarie pentru un stagiu comun de pregătire şi disputarea unor jocuri amicale.
În cadrul jocurilor de pregătire au mai fost acontate deja întîlnirile cu CSŞ Târgovişte şi Juniorul Satu Mare.
Pe 6 martie vor începe jocurile oficiale, cu etapa 11 din campionatul regulat, pe teren propriu, contra grupării “Heniu” Prundul Bârgăului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.