La Crasna Vişeului, prinşi cu ţigări de contrabandă

0
1545

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii maramureşeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă.

Astfel, sâmbătă seara, în jurul orei 20, poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat, pe strada Pârâului din localitate, două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă. Un bărbat, de 41 de ani, şi o femeie, de 61 de ani, ambii domiciliaţi în satul Crasna Vişeului, comuna Bistra, aveau asupra lor 48 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România. Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării ţigările şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.
Pop Adrian Ionuţ a fost găsit
Minorul în vârstă de 14 ani, din comuna Leordina, reclamat dispărut din data de 20 ianuarie a.c., a fost găsit. La data de 22 ianuarie, minorul a fost depistat pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. În timpul cât a lipsit de acasă, băiatul nu a fost victima vreunei infracţiuni. El a fost încredinţat mătuşii sale, la care se află în plasament.
Mandat de executare – Un violator a ajuns după gratii
Sîmbătă, 23 ianuarie, poliţiştii din Suciu de Sus au identificat un bărbat condamnat, de Judecătoria Tîrgu Lăpuş, la executarea unei pedepse de 8 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. Bărbatul, de 41 de ani, din comuna Băiuţ, a fost identificat pe raza comunei Lăpuş şi depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.