În week-end, pompierii maramureşeni au intervenit la 5 incendii

0
426

• Vineri, pe strada Mihai Eminescu, din Baia Mare, a izbucnit un incendiu la o afumătorie, unde flăcările au distrus circa 20 de metri pătraţi din suprafaţa de lemn, preparate din carne şi aparate electrocasnice.
• Sîmbătă, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au intervenit pentru lichidarea a două incendii la coşuri de fum, pe strada Bogdan Vodă. Datorită promptitudinii intervenţiei, a ars doar funinginea din coşuri.
• Duminică, pompierii Secţiei Vişeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la o cabană din Poienile de Sub Munte. Au ars circa 20 de metri pătraţi de lambriuri din lemn şi diverse obiecte de mobilier. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor şi pompierii voluntari din localitate.
Tot pompierii militari din Vişeu au lichidat un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din Vişeu de Jos, în urma căruia au ars circa 20 de metri pătraţi din acoperişul din lemn şi circa 3 tone de fîn.
Medicii, paramedicii şi asistenţii SMURD au intervenit la 46 de situaţii de urgenţă: Baia Mare – 20 de cazuri, Sighetu Marmaţiei – 8, Fărcaşa – 9,  Vişeu – 5, Borşa – 1 şi Bogdan Vodă 2 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.