Dans sportiv. Pentru Emanuel şi Roberta, locul 1 în Italia şi un seminar cu campioni mondiali

0
370

Perechea formată din Emanuel Moraru şi Roberta Horvath se află în aceste zile în Italia, acolo unde participă la un seminar de pregătire cu campionii mondiali Paolo Bosco şi Silvia Pitton. De asemenea, în programul celor doi dansatori de la Prodance 2000 Baia Mare au figurat şi două competiţii internaţionale, obţinînd o medalie de aur şi o calificare în semifinală.
Pentru Emanuel Moraru şi Roberta Horvath, anul competiţional 2016 a început în Italia. La primul lor concurs internaţional din acest an, cei doi au obţinut o calificare în semifinală la categoria Tineret. La a doua întrecere, Emanuel şi Roberta au cucerit locul 1 la categoria AS Standard şi s-au plasat pe locul 26 (din 86 de perechi) la categoria Adulţi. Cei doi sportivi ai şcolii de dans băimărene se află în Italia cu prilejul unui seminar de pregătire cu campionii mondiali Paolo Bosco şi Silvia Pitton, în cadrul căruia pregătirea tehnică este îmbinată cu cea fizică.
La finele lunii, mai precis în 30 şi 31 ianuarie, Emanuel şi Roberta vor participa la prima lor competiţie reprezentînd Ungaria. Concursul va avea loc în Szigetszent Miklos, dansatorii urmînd să evolueze în cadrul categoriei de tineret, la proba Standard. Obiectivul lor este calificarea în finala Campionatului Naţional al Ungariei. Perechea va fi însoţită atît de antrenorul lor, Lorand Ilyes, cît şi de părinţi.
Emanuel şi Roberta dansează împreună de trei ani. Cele mai importante rezultate obţinute de cei doi pînă în prezent sînt medalia de argint la Campionatul Naţional de Clase în 2014 (la Clasa A, Standard, categoria 16-18 ani) şi medalia de bronz la Campionatul Naţional de Clase în 2015 (la aceeaşi categorie).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.