În Baia Mare – două evenimente de excepţie • Selecţia naţională EUROVISION şi FORZA ZU

1
1695

Întrunit în Şedinţă Extraordinară, luni, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare şi-a dat acordul pentru desfăşurarea Selecţiei naţionale Eurovision. Solicitarea de a organiza la Baia Mare Selecţia naţională Eurovision a venit din partea Societăţii Române de Televiziune şi a fost adresată celor patru oraşe care concurează, în faza finală, pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.
Totodată, primarul Cătălin Cherecheş a fost mandatat de consilieri pentru iniţierea demersurilor privind încheierea unui parteneriat între Municipiul Baia Mare şi trustul de presă Intact Media, în vederea organizării evenimentului Forza Zu. Selecţia naţională Eurovision ar urma să aibă loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, în perioada 4-6 martie, iar Forza Zu, foarte probabil în 20 sau 27 mai. Primele discuţii cu trustul de presă Intact vor fi demarate chiar în această săptămînă.
Sînt două evenimente de excepţie, care, pe lîngă valoarea culturală şi artistică, ar aduce prestigiu municipiului şi ar demonstra că Baia Mare poate organiza şi găzdui, la cel mai înalt nivel, astfel de evenimente.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.