Academia Minaur, un nou succes în amicale

0
394

Academia de Handbal Minaur a obţinut al doilea succes din cele patru meciuri amicale disputate. Băimărenii au trecut, pe teren propriu, tocmai de CSM Satu Mare, formaţie ce ocupă locul secund şi are gînduri de promovare, cu scorul de 33-29 (17-12), partidă consumată marţi după-amiază. Chiar dacă oaspeţii au avut un debut favorabil, conducînd chiar şi la patru goluri (7-11), pînă la pauză „juniorii” Academiei şi-au revenit şi au intrat cu un avantaj de cinci goluri (17-12). Partea secundă a aparţinut băimărenilor, doar spre final sătmărenii apropiindu-se, în două rînduri, la trei goluri (28-25 şi 30-27). În final, Academia a învins cu 33-29 şi azi are stabilit un nou meci de verificare, în deplasare, de la ora 16, cu CSM Oradea.
Academia Minaur Baia Mare a disputat pînă acum patru jocuri amicale, din care au rezultat două victorii, un egal şi o înfrîngere: 34-21 cu CSM Cimentul Bicaz, 33-29 cu CSM Satu Mare, 31-31 cu Universitatea Cluj-Napoca şi 29-30 cu CS Marta Baia Mare.
Primul meci oficial pentru echipa noastră este programat pentru 7 februarie, cînd în sala polivalentă „Lascăr Pană” va veni echipa a doua a Politehnicii Timişoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.