În flagrant! 4 persoane sustrăgeau motorină dintr-o locomotivă

0
507

Marţi, 26 ianuarie, în jurul orei 13, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul PF Siret, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat, în apropiere de localitatea Dorneşti, judetul Suceava, un microbuz care staţiona în apropierea liniei ferate.
La scurt timp, lîngă microbuz a oprit un tren ucrainean de marfă, care circula către localitatea Vicsani. Din tren au coborît trei persoane care, împreună cu conducătorul maşinii au început să sustragă, din rezervorul locomotivei, carburant pe care l-au depozitat în mai multe recipiente.
Poliţiştii de frontieră au acţionat conform procedurilor legale în vigoare, fiind reţinuţi trei cetăţeni ucraineni, cu vîrste cuprinse între 26 şi 35 ani (mecanicul de locomotivă, ajutorul de mecanic şi şeful de manevră) şi un cetăţean român, în vîrsta de 23 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.
La controlul efectuat asupra microbuzului, au fost descoperite patru recipiente, în care se aflau 720 litri de combustibil (motorină), care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
Cei trei cetăţeni ucraineni sînt cercetaţi pentru săvîrşirea infracţiunii de delapidare, iar cetăţeanul român, pentru săvîrşirea infracţiunii de complicitate la delapidare.Totodată, autoturismul cu care urma să fie transportată motorina a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.