Campioana cîştigă şi returul cu CSM Satu Mare

0
381

După ce în urmă cu aproximativ o săptămînă campioana HCM Minaur a evoluat pe teren propriu cu CSM Satu Mare şi a cîştigat cu 38-33, joi după amiază, în sala polivalentă din judeţul vecin a avut loc returul dintre cele două grupări.
Şi în acest meci, trupa antrenată de Petru Pop s-a impus cu 40-37, la pauză avantajul fiind tot de partea formaţiei de pe Valea Roşie – 21-20. Principalul marcator în tabăra campioanei a fost extrema stîngă Daniel Bera, care a reuşit să înscrie 10 goluri. „Nu a prea contat rezultatul. Important a fost că am făcut un meci bun şi un antrenament util”, a declarat la final Alexandru Sabou.
CSM Satu Mare: Alisie 4, Mateş 3, Mureşan, Morar 3, Rogoz 5, Ungar 5, Olah 10, Varga 5, Petruş 1, Baros 1, Olaru, Pogyină, Cioroiu.
HCM Minaur Baia Mare: R. Pop, Simulescu –  Sadoveac 6, Sabău 7, Bera 10, Vilovski 3, Buşecan 4, Bogdan 4, Cristescu 3, Marta 3.
HCM Minaur Baia Mare intră în această săptămînă în linie dreaptă, în 4 februarie avînd primul meci oficial din 2016. Campioana va evolua în etapa 18 a ligii naţionale masculine în deplasare, la Politehnica Timişoara, formaţie pe care a învins-o în partida tur cu 29-24.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.