Candidatul PSD pentru Primăria Baia Mare: deputatul FLORIN TĂTARU

0
852

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat joi, 28 ianuarie 2016, candidatura deputatului de Baia Mare, Florin Tătaru, pentru Primăria municipiului Baia Mare, la alegerile din iunie 2016. Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat că propunerea a fost făcută conform statutului de către organizaţia judeţeană a social-democraţilor maramureşeni şi validată în unanimitate de CexN. Este prima candidatură la nivel naţional stabilită de către PSD pentru primăriile municipiului reşedinţă de judeţ.
Gabriel Zetea a declarat: „Am făcut o propunere corectă de candidatură în persoana deputatului Florin Tătaru pentru Primăria Baia Mare. Florin Tătaru este primul parlamentar care a câştigat în 2011 o bătălie electorală extrem de grea împotriva unui sistem PDL-ist corupt, venind din spate în sondajele de opinie. A recîştigat mandatul cu peste 50% din sufragiile electoratului în 2012, în urma unei campanii transparente şi oneste. Florin Tătaru este un om obişnuit cu administraţia, care are o pregătire economică deosebită la bază şi care reprezintă o soluţie pentru însănătoşirea filozofiei bugetare şi financiare a municipiului Baia Mare.
PSD va propune, în perioada următoare, programe şi proiecte pentru cea mai importantă comunitate maramureşeană, sustenabile din punct de vedere financiar, precum şi soluţii concrete pentru îmbunătăţirea nivelului de trai şi a satisfacerii sociale a băimărenilor”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.