Urmărit general reţinut la Petea

0
450

În noaptea de joi spre vineri, poliţiştii de frontieră din Petea au observat o persoană care a trecut ilegal frontiera din Ungaria în România, evitând astfel controlul de frontieră şi care se deplasa spre o staţie de carburanţi situată în apropierea punctului de frontieră.
Poliţiştii au oprit persoana şi i-au cerut actele la control, moment în care aceasta a prezentat o carte de identitate pe numele Călin P., 28 de ani, din judeţul Sălaj. Documentul nu respecta condiţiile de formă şi fond ale unui act autentic, fiind un fals total.
În urma verificărilor, s-a constatat că, de fapt, persoana se numeşte Sebastian L., are 27 de ani şi este domiciliat pe raza judeţul Sălaj.
Sălăjeanul a încercat să evite controlul de frontieră întrucât este urmărit general. Pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi un mandat european de arestare, ambele emise de Judecătoria Jibou, pentru executarea pedepsei privative de libertate de 3 ani, pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept a unei arme albe.
Sălăjanul a fost predat lucrătorilor IPJ Satu Mare, în continuare fiind cercetat şi pentru intrare în ţară, prin trecere ilegală a frontierei de stat, în scopul sustragerii de la executarea unei pedepse privative de libertate, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals privind identitatea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.