O garsonieră a fost distrusă de o explozie în Baia Mare

0
468

Incidentul s-a petrecut sîmbătă dimineaţa, pe strada Motorului nr. 1, din Baia Mare, unde, într-o garsonieră a avut loc o explozie, din fericire fără incendiu şi fără victime. Se pare că explozia s-ar fi datorat unor scurgeri de gaz de la un aragaz.
La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie, însă proprietarul a refuzat transportul la spital pentru investigaţii medicale. În cauză a fost demarată o anchetă pentru a depista cauzele producerii exploziei.

Incendiu la o casă în Strîmtura

Pompierii militari din Bogdan Vodă au intervenit pentru stingerea unui incendiu, care a izbucnit la o casă, situată lângă Biserica de lemn, de pe Valea Satului din localitatea Strâmtura. Pentru stingerea focului s-a intervenit cu două autospeciale, pompierii din Bogdan Vodă fiind sprijiniţi de pompierii civili din Strâmtura. Flăcările au distrus 160 mp acoperiş din lemn, 40 mp perete lemn, mobilier, electrocasnice. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă în Baia Sprie

Ieri dimineaţă, un apel la 112 a anunţat faptul că, pe strada Crişan, din Baia Sprie, un bărbat este căzut în stradă. Echipajul medical al ambulanţei nu a mai putut face nimic pentru bărbat, deoarece acesta era decedat de cîteva ore. Medicii au constatat doar decesul.
Echipa de criminalişti a IPJ Maramureş a examinat cadavrul, dar nu au găsit urme de violenţă, fiind transportat la morga Spitalului Judeţean, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.