18 permise reţinute

0
345

În week-end, poliţiştii au întocmit 6 dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În 3 cazuri, persoanele depistate sînt cercetate pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării, 18 permise de conducere.

Un pieton a fost accidentat mortal la Săpînţa

Duminică seara, în jurul orei 19, poliţia a fost sesizată că, în localitatea Săpânţa, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Un tâ­năr, de 22 de ani, din Câmpulung la Tisa, care conducea un autoturism dinspre Remeţi înspre Sighetu Marmaţiei, a surprins şi accidentat un pieton, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.
În urma impactului, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a decedat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un borşean la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul reţinut

În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 18, poliţiştii au oprit un autoturism, ce se deplasa pe raza localităţii Sarasău.
La volanul maşinii a fost identificat un tânăr, de 28 de ani, din oraşul Borşa.
Verificările au relevat că permisul de conducere al tânărului era reţinut din 27 ianuarie a.c., iar valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a poliţei de răspundere auto civilă erau expirate. El a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, au retras certificatul de înmatriculare a autovehiculului şi plăcuţele aferente şi au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul cu permisul reţinut.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.